Paste cu legume verzi si Gruyere

de Doralinda in Paste, 7 Iun 2013 | 5441 vizualizari

 

Nu aveti mult timp ptr pregatirea mesei?! Ce e mai usor decat pastele?!

 

INGREDIENTE

  • 500 spaghetti (sau orice paste doriti)
  • 8 bucati de sparanghel
  • 2 dovlecei taiati felii
  • 2 cepi verzi taiate marunt
  • 2 bucati usturoi dat prin razatoare
  • jumatate ceasca vin alb
  • jumatate ceasca branza gruyere
  • 4 linguri marar tocat
  • 4-5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu legume verzi si Gruyere:

Taiati cca 3-4 cm din coditele de la sparanghel si aruncatile, apoi taiati cca 1-2 cm restul. Incalziti uleiul si caliti legumele pana se inmoaie putin, pe foc tare ptr cateva minute, puneti dupa gust sare si piper apoi stingeti cu vin. Lasati cca 2-3 min si adaugati apoi si branza cu mararul.

Fierbeti pastele in apa sarata, le strecurati apoi amestecati cu compozitia de legume.

TIPS-URI

1

Merge de minune si brocoli impreuna cu restul de ingrediente

2

reteta contine si o radacina de chimen dulce dar eu nu am avut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume verzi si Gruyere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]