Paste cu legume

de oO_ acnA _Oo in Paste, 21 Apr 2013 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g rosii cherry
  • 400 g ciuperci
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 150 g iaurt
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 100 g cascaval clasic ras
  • 1 ardei verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • unt
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu legume:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le dam sub un jet de apa rece si le lasam la scurs.

Spalam si taiem in 4 rosiile cherry. Intr-un bol adaugam: pastele, rosiile, maslinele, cascavalul, oregano, sare, piper, iaurtul, putin ulei de masline. Separat "tragem" in unt ciupercile, ceapa verde, usturoiul si ardeiul verde. Dupa ce s-au rumenit putin le adaugam in bol langa celelalte ingrediente apoi amestecam bine.

Pofta Buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu legume a la bolognese