Paste cu conopida si branzeturi

de Ksenya in Paste, 30 Mar 2013 | 12009 vizualizari

 

Va prezint o reteta sanatoasa, consistenta si usor de gatit. Iata 3 motive pentru care merita s-o incercati.

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 150 g cascaval
  • 100 g parmezan ras prin razatoarea mare
  • o legatura patrunjel
  • 100 gbranza Camembert
  • 2 linguri smantana grasa de casa sau mascarpone
  • sare,piper dupa gust
  • 400 g paste
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu conopida si branzeturi:

Spalam si taiem conopida buchetele mici.

Punem o oala mare cu multa apa la foc cu putina sare.Cand apa fierbe dam drumul la paste si conopida impreuna si respectam timpul de preparare  indicat pe ambalajul pastelor.

Separat intr-o tigaie punem,cascavalul,parmezanul ,smantana ,branza Camembert, si patrunjelul taiat mai mare la foc mic si amestecam in continui pana toate branzeturile se omogenizeaza.Turmam sosul obtinut peste pastele si conopida scurse,amestecam totul.

Se sevesc imediat alaturi de un vin alb sec.

 

 

 

TIPS-URI

1

pentru a da pastelor o consistenta mai suculenta putem adauga 50 ml din supa ramasa de la paste si conopida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon