Paste cu carne tocata la cuptor

de adasev12 in Penne, 15 Aug 2011 | 45434 vizualizari

 

Pastele cu carne tocata la cuptor sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne tocata
  • o ceapa
  • un ardei
  • 2 frunze de dafin
  • oregano, sare , piper, busuioc
  • 2-3 rosii proaspete
  • paste, cam 300 g
  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 2 lg bulion
  • 2 lg smantana
  • parmigiano dupa gust ( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata la cuptor:

Preparare Paste cu carne tocata la cuptor

Intr-o tigaie se incinge ulei de masline si se caleste ceapa si ardeiul tocate marunt, apoi se adauga carnea si se amesteca bine. Rosiile taiate cubulete mici, foile de dafin, oregano, sare, piper si busuioc verde. Se adauga o cana de apa si se lasa sa dea 2-3 clocote.

Pastele se fierb in apa sarata si se scurg.

Intr-o cratita sau tava se pune ulei bine bine, se toatna jumatate din paste, apoi jumatate din amestecul de carne. Se taie mozzarella felii si se aseaza peste carne, se pun restul de paste, apoi restul de carne. Se amesteca 2 linguri bulion cu o cescuta de apa si se toarna peste tot. Ouale se bat foarte bine, se adauga smantana, apoi se toarna peste paste. Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade.

Parmigianul se poate adauga fie in ouale batute ( asa trebuia sa-l pun si eu...) fie se pune deasupra cand sunt aproape gata pastele.

Paste cu carne tocata la cuptor se pot servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]