Pastele cu carne tocata la cuptor sunt foarte bune!
Preparare Paste cu carne tocata la cuptor
Intr-o tigaie se incinge ulei de masline si se caleste ceapa si ardeiul tocate marunt, apoi se adauga carnea si se amesteca bine. Rosiile taiate cubulete mici, foile de dafin, oregano, sare, piper si busuioc verde. Se adauga o cana de apa si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Pastele se fierb in apa sarata si se scurg.
Intr-o cratita sau tava se pune ulei bine bine, se toatna jumatate din paste, apoi jumatate din amestecul de carne. Se taie mozzarella felii si se aseaza peste carne, se pun restul de paste, apoi restul de carne. Se amesteca 2 linguri bulion cu o cescuta de apa si se toarna peste tot. Ouale se bat foarte bine, se adauga smantana, apoi se toarna peste paste. Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade.
Parmigianul se poate adauga fie in ouale batute ( asa trebuia sa-l pun si eu...) fie se pune deasupra cand sunt aproape gata pastele.
Paste cu carne tocata la cuptor se pot servi cu smantana.