Paste cu carne de porc in sos tomat

de adasev12 in Penne, 22 Mai 2013 | 19320 vizualizari

 

initiaal vroiam sa fie doar carnita in sos...apoi i-am tras si niste paste...in loc de paine...

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc cu grasime
  • 3 fire de usturoi verde
  • 3 lg sos tomat mai dulceag
  • sare, pipwr, condimente de porc, cimbru uscat
  • patrunjel verde pt ornat
  • 300 g paste penne rigate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de porc in sos tomat:

Carnea se spala, se taie marunt si se pune la calit cu ulei. Se lasa sub capac sa se faca inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa. Se sareaza dupa gust si se pune cimbru uscat, se taie marunt usturoiul si se adauga peste carne, se lasa  la foc mic pana e gata, eu am lasat cam o ora. La sfarsit se se adauga si putin piper, dupa gust. In functie de cat sos doriti adaugati apa.

Pastele se fierb separat, conform instructiunilor de pe pachet, se scurg cu 5 minute mai devreme. Se adauga peste carne si se pune si sosul de rosii, se mai lasa 5-6 minute bune sa se patrunda bine, amestecandu-se.

Se serveste cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de porc in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne con ragu' di salsiccia (carnati)