Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata

de papabundetot in Pui, 14 Iun 2013 | 3365 vizualizari

 

A trecut si Pastele,am terminat cu mielul asa ca atat astazi cat si pentru maine mi-am propus retete cu pui,ca sa ne mai usuram fierea dupa aceste zile grele astfel am pregatit niste paste cu broccoli si pulpe de pui imbracate cu pastrama de porc afumata si uscata.

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste:
  • Am folosit paste Barilla (depinde cate persoane sunteti la masa) pe care le-am fiert 10 minute (cu un minut mai putin decat era indicat pe ambalaj.
  • 2 catei de usturoi
  • un manunchi de broccoli fiert la abur
  • smantana de gatit 200 gr
  • curry (la mine in retete e nelipsit)
    sofran
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata:

Dupa ce pastele au fiert in apa cu sare,intr-o tigaie am pus putin ulei de masline in care am adaugat usturoiul tocat cubulete mici,am pus apoi sos de soia (gustati sa nu va iese prea sarat daca ati adaugat sare si la paste),curry si la urma pastele pe care le-am lasat cam 1 minut in total pe foc (in contul minutului de la fiert),sofran (pentru o culoare mai frumoasa). Am adaugat apoi smantana de gatit si broccoli rupt in buchetele mici.

Pentru pulpe:

am marinat pulpele in sos soia,

  • curry,
  • whisky
  • ienibahar

Dupa ce le-am scos din marinata le-am imbracat in feliute de pastrama de porc si le-am asezat intr-o tava de cuptor,am tocat peste ele si 3 catei de usturoi si am turnat restul de marinata in care au stat pulpele,putina apa apoi am dat la cuptor pentru o ora la foc foarte mic.

Rezultatul se vede mai jos 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]