Paste cu branza si piept de porc

de Ancutsa in Fusilli, 15 Ian 2018 | 3349 vizualizari

 

Pentru o cina simpla, dar gustoasa, in familie

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusilli
  • sare după gust
  • ulei
  • 200 g brânză rasă
  • 200 g piept de porc afumat
  • 3 ouă
  • 1 ceaşcă lapte
  • 3 linguri smântână
  • caşcaval ras după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si piept de porc:

 

Se pun pastele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei şi se fierb al dente.

 Între timp, se taie pieptul de porc în felii subţiri, se răsfiră pe o tavă cu foaie de copt şi se dau la cuptor cam 7 minute, să se rumenească un pic.

 Într-un castron mai mare, se rade brânza şi se amestecă bine cu laptele, smântâna şi ouăle. Se scurg pastele de apă, se adaugă peste acest sos, se amestecă, apoi se răstoarnă într-o tavă unsă cu puţin ulei.

 Se presară feliile de piept de porc, apoi caşcavalul ras.

Se dă tava la cuptor cam 25-30 de minute (până se rumeneşte caşcavalul).

 

Timp de pregătire: 15min

Timp de coacere: 30min

Porţii: 4

 

Poftă Bună!

 

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2018/01/paste-cu-branza-si-piept-de-porc.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (18)

Ancutsa 1

16.01.2018, 10:09

Va multumesc frumos!

dantes 1

16.01.2018, 12:17

Bune!

Ancutsa 1

16.01.2018, 14:46

Va multumesc, domnule Dante!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu cas