Paste cu bânză burduf

de Crista_Luca in Paste, 20 Feb 2011 | 6954 vizualizari

 

La cerinţele soţului ... nu-l pot refuza niciodată... :)) ...sau cel puţin încă ...am făcut paste cu brânză burduf şi brânză topită.... au iesit foarte bune !

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 250 gr brânză burduf
  • 1 brânză topită tub cu gust de smântână - am avut eu
  • 5 lg smântână
  • pătrunjel
  • salam cu şuncă felii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bânză burduf:

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, se trec sub  jet de apă rece , se storc bine.

Brânza burduf se pisează bine, se amestecă cu brânza topita, smântâna şi pătrunjelul.

Salamul se taie după preferinţă, eu l-am tăiat cubuleţe, şi se amesteca cu pastele şi compoziţia de brânzeturi.

Se serveşte cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bânză burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete