Paste carbonara

de jolygina in Spaghete, 24 Iul 2010 | 20253 vizualizari

 

sunt pastele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste crete (mi-au placut foarte mult cum arata )
  • un galbenus de ou
  • 200g smantana
  • 100g lapte
  • 100g sunca
  • usturoi
  • 4 linguri de cascaval ras
  • 4-5 bucati de mozarella fara sare (din aceea de copiii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

se pun pastele la fiert

intre timp se taie sunca  fasii subtiri si se calesc in putin unt cu catelul de usturoi,taiat marunt

smantana se amesteca cu cascavalul si galbenusul de ou si laptele

cand pastele sunt gata fierte ,se scurg de apa si se lasa in aceeasi cratita in care au fost fierte .

se rastoarna peste ele sunca prajita cu tot cu untul  lasandu-se 2-3 minute impreuna,dupa care se adauga amestecul de smantana                       

Se amesteca pana se omogenizeaza.

La sfarsit se mai adauga mozarella taiata in 4 si se mai lasa pe foc cam 2-3 minute  Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lstanciu37 1

25.07.2010, 17:52

ce bine ararta ,chiar imi e foame

Bucataras Medi 1

25.07.2010, 19:49

foarte bune.............

cristinne 1

26.07.2010, 08:44

ador pastele carbonara!..le mananc destul de rar din cauza aportului mare caloric dar sunt delicioase!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii