Paste Carbonara

de Gherca Daniela in Paste, 14 Oct 2014 | 10407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g carbonara (bacon) sau kaizer
  • 1 catel de usturoi
  • o ceapa mica
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 cutie mica de smantana
  • 100 g mozzarella
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o tigaie am pus baconul, iar cand s-a prajit bine am pus ceapa si usturoiul taiat marunt, mai lasam 1 minut si inchidem focul si scoatem pe o farfurie.

Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o condimentam cu sare, peste punem baconul prajit, iar mozzarella o taiel bucati medii.

Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar apoi le scurgem de apa.

Intr-un bol punem pastele imediat scurse si fierbinti, peste punem compozitia de sosul de smantana cu bacon si mozzarella. Amectecam bine si gata.

Se servesc calde si cu mare pofta!!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

15.10.2014, 22:04

Ah, ce-mi plac!

mihaelar63 1

15.10.2014, 22:30

lucienlegrand 1

29.10.2014, 06:45

bune la gust insa cu ceapa,usturoi,samntana so mozarrela nu mai sunt carbonara ci niste paste adaptate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana