PASTE CARBONARA

de ela in Fusilli, 20 Feb 2010 | 14619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste spirale,
  • 200gr smantana de gatit,
  • 3linguri unt,
  • 300gr salam cu sunca,
  • 100gr parmezan,
  • 150gr cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Pastele se pun la fiert in 2litri apa si un praf de sare(se introduc in apa cand aceasta incepe sa fiarba).

Separat,se pune untul intr-o craticioara si se topeste,se adauga smantana de gatit si salamul taiat cubulete,se fiere compozitia putin apoi se adauga parmezanul si 100gr cascaval si se mai lasa pe foc putin.

Pastele se strecoara,se trec prin apa rece si se pun intr-un castron inalt.Se rastoarna sosul cu salam si se amesteca.

Se serveste cald cu 50gr cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ela 1

13.11.2010, 00:48

Robert,fa-ti ca te pricepi si astea sunt deja expirate rau

alexana2008 1

05.01.2011, 23:18

buna ela,
ai incercat fara smantana ?

ela 1

07.01.2011, 17:48

Alexana,nu am incercat fara smantana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini