PASTE CARBONARA

de ela in Fusilli, 20 Feb 2010 | 14708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste spirale,
  • 200gr smantana de gatit,
  • 3linguri unt,
  • 300gr salam cu sunca,
  • 100gr parmezan,
  • 150gr cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Pastele se pun la fiert in 2litri apa si un praf de sare(se introduc in apa cand aceasta incepe sa fiarba).

Separat,se pune untul intr-o craticioara si se topeste,se adauga smantana de gatit si salamul taiat cubulete,se fiere compozitia putin apoi se adauga parmezanul si 100gr cascaval si se mai lasa pe foc putin.

Pastele se strecoara,se trec prin apa rece si se pun intr-un castron inalt.Se rastoarna sosul cu salam si se amesteca.

Se serveste cald cu 50gr cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ela 1

13.11.2010, 00:48

Robert,fa-ti ca te pricepi si astea sunt deja expirate rau

alexana2008 1

05.01.2011, 23:18

buna ela,
ai incercat fara smantana ?

ela 1

07.01.2011, 17:48

Alexana,nu am incercat fara smantana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos