Paste aromate

de LUK in Mancaruri de post, 20 Ian 2011 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr paste
  • o lingura de ulei
  • 2 linguri de pesmet
  • o lingura de zahar(sau 2 daca vreti mai dulce)
  • sucul de la o jumatate de portocala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste aromate:

 Pastele se fierb conform instructiuilor de pe pachet.Se scurg de apa.Intr-o craticioara punem uleiul,pesmetul si zaharul.Amestecam pana se omogenizeaza si se coloreaza pesmetul.Turnam pastele peste,amestecam de -3 ori.Oprim focul si punem sucul de portocala.Sunt bune atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

21.01.2011, 15:13

Inteleg kamy..mult epersoane au arsuri de la nuca

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Miti...o sa incerc si eu si cu stafide..ca nici struguri nu prea mananca..

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Motane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna(de post)