Pastai scazute cu sos tomat

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 27 Mar 2014 | 9441 vizualizari

 

Dupa cum am mai spus imi place fasolea sub orice forma.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu sos tomat:

Se curata si se toaca ceapa.

Fasolea se spala si se taie capetele. Daca e necesar se rupe in 2-3.

Se caleste ceapa. Se adauga apa si fasolea. Cand e aproape fiarta, se adauga pasta de tomate diluata intr-o ceasca cu apa.

Se condimenteaza cu sare si ierburi de provence dupa gust.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]