Pastai prajite cu usturoi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 28321 vizualizari

 

Gustarea preferata in ceea ce priveste pastaile...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai rotunde
  • 1 rosie potrivita taiata cuburi
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • condimente: sare si un praf de piper
  • usturoi dupa gust (eu am pus o capatana intreaga)
  • marar proaspat tocat marunt pentru servit
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite cu usturoi:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in 2-3 linguri de ulei, impreuna cu cativa catei de usturoi taiati julien  si cu rosia taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, in functie de gusturi, iar cand ceapa devine translucida adaugam pastaile (curatate) si le lasam la foc potrivit pentru 30-40 de minute (fara a mai adauga apa/supa). In momentul in care pastaile au fiert suficient punem restul de usturoi, pisat marunt, presaram mararul verde si le servim calde.

Sa aveti opfta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana