Pastai prajite cu usturoi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 28750 vizualizari

 

Gustarea preferata in ceea ce priveste pastaile...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai rotunde
  • 1 rosie potrivita taiata cuburi
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • condimente: sare si un praf de piper
  • usturoi dupa gust (eu am pus o capatana intreaga)
  • marar proaspat tocat marunt pentru servit
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite cu usturoi:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in 2-3 linguri de ulei, impreuna cu cativa catei de usturoi taiati julien  si cu rosia taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, in functie de gusturi, iar cand ceapa devine translucida adaugam pastaile (curatate) si le lasam la foc potrivit pentru 30-40 de minute (fara a mai adauga apa/supa). In momentul in care pastaile au fiert suficient punem restul de usturoi, pisat marunt, presaram mararul verde si le servim calde.

Sa aveti opfta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi