Pastai prajite

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 13 Iul 2011 | 62410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai
  • 4-5 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel si marar verde
  • sare si piper
  • rosii sau bulion
  • 1-2 cani de apa/supa de carne (optional)
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite:

Ceapa tocata marunt  o punem la calit impreuna cu usturoiul. Cand ceapa devine translucida, adaugam condimentele si pastaile curatate si spalate, si, le lasam sa fiarba pentru 30 de minute (nu este necesar sa adaugam apa pentru ca vor lasa pastaile suficient pentru a fierbe). Daca pastaile sunt fierte putem adauga rosiile/bulionul lasand sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

horia 1

15.07.2011, 00:28

felicitari !

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:18

bun bun bunnnnn!!!!imi place,la favorite cu eaaaaa

Dya Daniela Andrei 1

15.11.2012, 19:18

Va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene, cu smantana si usturoi