Pastai cu piept de pui si sos de rosii

de adriana_bobu in Pui, 14 Dec 2010 | 10013 vizualizari

 

O varianta simpla si buna pentru masa de pranz

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un kg de pastai (congelate)
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • un morcov
  • 3 linguri pasta tomate
  • doi catei de usturoi
  • cateva fire de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu piept de pui si sos de rosii:

Se pune la prajit in ulei pieptul de pui taiat bucatele alaturi de ceapa tocata , usturoiul si morcovul taiat marunt.Dupa cateva minute se adauga putina apa si se lasa sa se patrunda bine carnea. Intre timp se pune in alta tigaie fasolea congelata in apa cu putina sare si se lasa pe foc pana se inmoaie. Apoi se amesteca intr-o oala carnea  cu fasolea si se mai lasa pe foc cca 10 min. Se adauga pasta de tomate, mararul si dupa inca 10 min mancarica e gata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu piept de pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batute de pui