Pastai cu carne de porc

de adasev12 in Porc, 4 Dec 2012 | 10484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc,
  • 400 g pastai congelati
  • o ceapa
  • un gogosar mai mic
  • marar verde
  • 200 g rosii in conserva
  • boia, sare, piper
  • o foaie de dafin
  • un catel mai mare de usturoi
  • patrunjel verde
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu carne de porc:

Mai intai am pus la fiert o oala cu apa si cand a dat in clocot, am turnat pastaile congelate, am lasat 4-5 minute si am pus inapoi la foc, am fiert cam 20 minute.

Carnea am taiat-o bucatele, am calit-o putin intr-o cratita cu ulei, apoi am adaugat ceapa taiata marunt si gogosarul, am lasat inca vreo 5 minute la foc dulce, am adaugat o jumatate de lingurita de boia, sare si foaia de dafin. Am pus apa cat sa acopere carnea si am lasat la fiert vreo 20 minute, pana a fiert carnea pe jumatate, apoi am transferat si pastaile si mararul maruntit si rosiile pasirate la robot. Am lasat pana au fiert toate. Din cand in cand am mai completat cu apa, ca sa nu scada foarte tare, sa ramana si sos. Spre sfarsit , cam cu 5 minute inainte, se adauga si usturoiul pisat, putin piper si un pic de patrunjel verde. Se serveste cu smantana direct in farfurie

Merge bine cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta