Pasta din ficat de pui si verdeata

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 3820 vizualizari

 

INGREDIENTE

Lista ingredientelor:

  • 200, 250 de grame de ficat de pui fiert,
  • sare, piper,
  • 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt,
  • 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans si 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din ficat de pui si verdeata:

Mod de preparare

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.

Pofta buna si un Paste fericit!

Cu drag,

Stama Madalina.

http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/pasta-din-ficat-de-pui-si-verdeata/

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din ficat de pui si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 19:07

foarte bun

alinutzika 1

14.04.2012, 22:38

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 22:10

Delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cosulete cu spanac