Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori

de Merisor in Salate, 5 Ian 2014 | 31941 vizualizari

 

Este unul din aperitivele mele preferate.
De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data asta n-am mai apucat, s-a mancat cu paine toast.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ton maruntit din conserva (4 cutii)
  • 1 cutie crema de branza cu smantana (ceva fin de la Delaco)
  • 1 ceapa rosie, mai mare
  • 1 legatura marar
  • 7-8 castraveciori murati
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori:

Eu prefer tonul in ulei, cel in apa mi se pare ca are un miros care nu imi place.

Desfacem conservele de ton si le punem intr-o sita la scurs.

Le presam bine cu dosul unei linguri pentru a se scurge bine uleiul.

Tocam mararul marunt.

Tocam ceapa solzisori, cat de mici putem.

Castraveciorii ii tocam cubulete mici si ii stoarcem de zeama.

Amestecam totul si asezonam cu piper si boia, apoi adaugam zeama de lamaie.

Este foarte buna, putin acrisoara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu ceapa rosie si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

- Andreea - 1

07.01.2014, 16:48

Daca-i ton...atunci sigur e pe gustul meu

mihaelar63 1

22.01.2016, 09:21

Asta nu am vazut-o Imi place grozav

Merisor 1

22.01.2016, 09:34

Miha, poate fac pentru Benga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]