Pasta de ton

de delia64 in Ton, 19 Iun 2013 | 14647 vizualizari

 

Este gustoasa si numai buna pentru zilele de post cu dezlegare la peste si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei
  • 2 linguri de margarina
  • 1 ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desface conserva de ton si se pune intr-un bol , se amesteca cu margarina cu ajutorul blenderului .

Curatam ceapa, o taiem marunt si o adaugam in vasul cu pasta la fel si zeama de la lamaie.

Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

cand nu este post .poate folosi unt in loc de margarina

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]