Pasta de ton

de Patricia Iordache in Ton, 4 Mar 2013 | 9554 vizualizari

 

De cate ori nu vi s-a intamplat ca in pauza publicitara de la TV, sa aveti pofta sa mancati ceva rapid, pe care sa il puteti lua cu voi si sa urmariti mai departe, emisiunea preferata?
Eu ador aceasta pasta de ton pentru ca nu trebuie decat sa pun cateva felii de paine la prajit, sa indes cutitul in pasta si sa vad cum se topeste usor pe felia de paine fierbinte si crocanta...

 

INGREDIENTE

  •  1 cutie ton maruntit (eu am avut ton in suc propriu, aprox. 130 gr)
  •  1 pachet de unt (aprox. 100 gr)
  •  1 ceapa mare rosie (sau 2 potrivite)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Punem untul intr-un castron si mixam. Adaugam ceapa taiata foarte marunt, tonul scurs foarte bine de apa (sau ulei).

Omogenizam bine, punem pasta obtinuta intr-un recipient cu capac si bagam la frgider.

Servim pe felii de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]