Pasta de oua condimentata

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 7743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte tari
  • 2-3 felii de sunca (eu am pus 5 ca ale mele erau transparente)
  • 100 g maioneza
  • 50 g smantana
  • 8-10 masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • cateva fire de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua condimentata:

Ceapa si mararul se toaca, iar sunca se taie cubulete mici. Bagam in blender urmatoarele: smanatana, maioneza, usturoiul, maslinele, mustarul, galbenusurile de ou si condimentele, dupa care mixam 2 minute.
Transferam totul intr-un bol, adaugam sunca, albusurile cubulete si verdeturile si amestecam cu o lingura de lemn. Pentru o varianta si mai simpla, pentru persoanele care sunt in super viteza bagati tot la bleder si mixati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua condimentata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

12.07.2010, 12:46

Bine ai venit ! Mi-a placut pasta de oua, dar fara maioneza

lira 1

12.07.2010, 14:08

Bine te-am gasit bunica! Pai reteta aceasta, ca si oricare alta reteta eu zic ca poate fi adaptabila si se poate pune sau scoate un ingreient sa fie pe placul oricui

Panacris 1

20.04.2020, 18:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)