Pasta de mititei

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2010 | 16495 vizualizari

 

sant mai gustosi cei facuti in casa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 1 kg carne de capra
  • 1 kg panseta
  • 1 kg carne de porc(pulpa)
  • 600 ml gaseosa(este asemanator cum e sprite in romania)
  • 700 ml apa minerala
  • sare
  • piper
  • 4 capatani de usturoi
  • cimbru 3-4 linguri
  • 1 plic condiment pt mititei
  • 3-4 lingurite bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de mititei:

Se toaca toata carnea si se amesteca bine apoi se pune sare,piper,cimbru,condimentul pt mititei,iar usturoiul se curata se zdrobeste bine si se amesteca bine cu apa minerala.

Se ametesteca bine toate condimentele si se framanta foarte bine, la sfarsit se pune bicarbonatul si se  amesteca bine

Se lasa la rece pana a a doua zi.

Sotul de obicei o prepara si face o cantitate mai mare ,dupa care se  pune in pungi si se pasteaza la congelator.

Nu stiam cum iesa cu carne de capra,dar sincer am primit si am zis hai sa incercam ,au iesit grozav de buni

Se servesc cu mustar,iar pt ca pitici mei nu mananca mustarul eu il amestec cu smantana e grozav de bun incercati-l e mult mai bun si mai placut la gust

In loc de gasseosa se poate pune numai apa minerala

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de mititei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului