Pasta de jumari

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 15729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g jumari
  • 150 g unt
  • 1 lingura mustar clasic
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de jumari:

Toate ingredientele se dau prin robotul de bucatarie pana devine un amestec fin si pufos.Pasta de jumari este foarte usor de preparat si este tare gustoasa.Se mai poate pune in pasta si usturoi,boia dulce sau iute.Cine nu are robot poate sa faca pasta de jumari cu masina de tocat carne.Se serveste pe paine proaspata cu rondele de ceapa,ceapa verde,rosii sau chiar cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

24.05.2011, 14:44

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

apetisanta

rivka 1

09.06.2011, 23:38

nu am mai mancat dar banuiesc ca e buna mai ales iarna....arata bine oricum.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bogaci a la Sanda Marin