Pasta de branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2011 | 27499 vizualizari

 

Cred ca fiecare gospodina are pasta ei de branza, preparata dupa gustul familiei ei.
Noua asa ne place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • Branza de vaca
  • smantana
  • unt(optional)
  • ceapa
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita.

Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade pe razatoarea cu ochiuri mici) ,apoi se pun peste branza faramitata.

Se adauga smantana si condimentele si untul(optional)

Se amesteca bine se orneaza apoi intr-un bol.

Aceasta pasta se poate servi ca atare pe felii de paine prajita sau se pot umple rosii sau ardei grasi , cu ea.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu oua imbracate in bacon