Pasta de branza

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2011 | 5237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • branza de vaca 200 gr
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare,piper
  • 30 gr unt
  • 3 linguri smantana
  • chimen
  • boia un varf de cutit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Se freaca branza de vaca cu untul si cu smantana.Se adauga ceapa tocata marunt,sare,piper si un varf de cutit de boia.Se amesteca bine si la sfarsit se adauga chimen dupa gust.Se serveste pe felii de paine prajita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de branza si cartofi