Pasta Carbonara (reteta dietetica)

de dana1986 in Paste, 28 Iul 2011 | 11900 vizualizari

 

Reteta o am de la nutritionista mea, si este un platou unic. Eu il/o mananc o data pe saptamana la pranz.

 

INGREDIENTE

  • 45 g taietei lati
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 50 g sunca
  • 7 ml ulei de masline
  • 1 ou
  • sare(cat mai putina sau deloc)
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Carbonara (reteta dietetica):

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile si sunca, pe care le prajim timp de 10 minute la foc mic, apoi adaugam pastele. Amestecam si condimentam cu sare si piper dupa gust, iar apoi adaugam si oul batut bine. Lasam sa se prajeasca oul iar apoi servim.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Carbonara (reteta dietetica)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]