Parmesan lollipops

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr parmesan ras
  • jumatate de lingurita de seminte de susan
  • jumatate de lingurita de seminte de mac
  • jumatate de lingurita de seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmesan lollipops:

Se amesteca parmesanul ras cu semintele. Se pune o hartie de copt intr-o tava iar cu ajutorul unui inel- eu am confectionat unul de hartie- se formeaza cercuri din acest amestec. Din betioare de bambus se formeaza cozile acadelelor si se presara putin parmesan si peste betisor, sa nu se desprinda. Se coc cateva minute la foc mediu, pana se rumenesc usor. Se lasa putin in tava la racit si apoi se desprind usor, cu o spatula si se servesc cu supa crema de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmesan lollipops" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mozzarella si parmezan