Parjoale vesele

de Andreea Baraboi in Porc, 21 Oct 2014 | 2936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc pe care am tocat-o acasa
  • o capatana usturoi
  • un cartof
  • vegeta
  • piper
  • 3 oua
  • 2 linguri faina grau
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale vesele:

Am dat pe robot   carnea, cartoful si usturoiul le asezam intr-un vas  unde  adaugam  ouale, vegeta, piperul si am amestecat, iar apoi am adaugat cele 2 linguri de  faina si am continuat sa amestec.

Pregatim tigaia unde adaugam putin ulei, si facem  parjolutele, le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si apoi le asezam pe o farfurie  tapetata cu  hartie de  bucatarie .

Pofta buna !!

TIPS-URI

1

eu in tigaie folosesc ulei numai la inceput iar dupa nu mai imi este necesar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale vesele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele