Parjoale din carne de vitel

de delia64 in Vita, 6 Mar 2014 | 8546 vizualizari

 

De la mama mea draga stiu aceasta reteta .
Sunt gustoase si hranitoare parjoalele si merita sa incercati .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • 200gr. faina alba
  • vegeta dupa gust
  • 300 ml. ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din carne de vitel:

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .

Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei  pe urma o lasam la racit .

Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .

Punem uleiul intr-o tigaie la incins .

Spargem cele 5 oua  punem condimentele  si 2 linguri faina si le batem bine cu telul  pana se formeaza o coca uniforma .

Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .

Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .

Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .

Pofta buna !!!

 

 

TIPS-URI

1

se pot sevi si cu piure de cartofi si sos de rosii

2

parjoalele sunt tare bune si cu mazare scazuta

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamburger facut in casa