Parjoale (Bhaji) cu ceapa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 9584 vizualizari

 

De cand am vazut reteta la Mitinita am ramas cu gandul la ea. Sunt un mare mancator de ceapa si imi place sub orice forma. Am adaptat-o romaneste si a fost foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 100g faina
  • 175ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (Bhaji) cu ceapa:

Ceapa, ceapa verde si usturoiul se toaca la robot.

Intr-un castron se amesteca celelalte ingrediente cu mixerul.

Se adauga ceapa in castron si se amesteca bine cu o lingura.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei parjoalele.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt rumenite frumos.

Sunt bune calde dar si reci. Eu am apucat sa mananc si reci!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (Bhaji) cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]