Papricas de pui

de Ubulika in Pui, 16 Mai 2010 | 3798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe (sau bucati piept),eu prefer pulpele
  • boia,vegeta
  • lapte
  • faina
  • ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Se pune ceapa tocata la calit 3-4 minute pe foc mic sa nu se arda,se adauga pulpele,se mai lasa 2-3 minute si ele,se adauga o lingura vegeta,cam asa,eu pun dupa ochi,si apoi acoperim pulpele cu apa.Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand sunt fierte ,facem un maglavais din 2 linguri de faina si lapte..si turnam peste pulpe..mai lasam 10 minute sa fiarba rantasul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gyros cu pui si sos tzatziki