Papara cu piept de pui afumat si branza topita

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 5000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cateva felii de piept de pui afumat
  • 2 felii de branza topita
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat si branza topita:

-taiem pieptul de pui in felii subtiri si il rumenim in putin unt ( eu am pus foarte putin, un varf de cutit) timp de 2-3 minute, la foc mic;

-adaugam ouale direct in tigaie si amestecam;

-cand ouale sunt gata, punem si branza topita, amestecam bine, mai lasam 1 minut si papara e gata.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pancakes de sfecla