Papara cu piept de pui afumat

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2018 | 3196 vizualizari

 

 Perfecta pentru masa de dimineata. In 5 minute se pune pe masa si este si  foarte satioasa. La noi, daca este duminica -avem oua la mic -dejun.
 ,, Mancare romaneasca "
 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr piept de pui afumat
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat:

  1. Pieptul de pui se feliaza si se pune la prajit in tigaia cu ulei  .
  2. Coditele de ceapa se spala si se taie rondele .
  3. Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica prospetimea .
  4. Ouale se bat spuma .Sarati si piparati . 
  5. Se pun in oule batute laptele si se amesteca .
  6. Turnati compozitia de oua in tigaie peste pieptul de pui prajit .
  7. Adugati rondelele de ceapa verde .Amestecati de doua ori si trageti tigaia de pe foc .
  8. Papara trebuie sa aiba o consistenta moale, usor cremoasa.
  9. Totul trebuie facut rapid , ouale se coaguleaza foarte repede .
  10. Laptele ajuta ca papara sa raman cremoasa .
  11. Serviti papara cu salata verde sau muraturi , chiar salata de cruditati . Merge cu orice fel de salata .

              Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica prospetimea .

2

Papara trebuie sa aiba o consistenta moale, usor cremoasa.

3

Laptele ajuta ca papara sa raman cremoasa .

4

Daca doriti sa transformati papara intr-o omleta mai consistenta puneti in compozitia de oua batute o lingura de faina alba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose sarate