Panzerotti

de angyb in Pizza, 12 Ian 2013 | 15362 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina alba
  • 1 ou
  • 1 cub de drojdie
  • apa calda
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar

Umplutura:

  • 1/2 ceapa
  • 200 ml pasta de rosii
  • busuioc
  • 200 g mozzarella
  • 200 g prosciutto cotto
  • sare

Pt.uns:

  • 1 ou
  • o lingura de lapte
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti:

Aluatul:Pregatim o maia din cubul de drojdie ,zaharul si un pic de apa calda .O lasam la un loc cald aproximativ 15 minute,.Adaugam oul ,faina alba ,sarea si framantam adaugand cate un pic de apa calda pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul la un loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Umplutura: Calim ceapa intr-un pic de ulei de masline dupa care adaugam pasta de rosii .Condimentam cu sare si busuioc si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.

Intindeti aluatul obtinut si taiem cercuri.Punem pe jumatea din cerc  cate  o lingurita de pasta de rosii deasupra mozzarella si prosciutto taiate cubulete. Inchidem cu cealalta jumatate si presam marginile cu ajutorul unei furculite.

Batem oul cu o lingura de lapte si ungem desupra dupa care presaram desupra seminte de mac.

Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi