Panna Cotta cu sos de caramel

de jolygina in Prajituri, 25 Iul 2010 | 8600 vizualizari

 

este un desert italian, fin şi cremos,

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mix pentru Panna Cotta de la Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu sos de caramel:

Intr-un vas se amesteca smantana cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba. Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare.

se pune vasul inapoi pe aragaz si se fiebe inca 2 minute la foc mediu, amestecand usor.

Panna cotta se toarna apoi in cupe pentru desert si se lasa sa se raceasca 4 ore la frigider. Pentru servire,  se tin cupele 30 de secunde in apa fierbinte si apoi se rastoarna pe farfuriute pentru desert. Se orneaza cu sosul de de caramel din cutie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu sos de caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]