Panna cotta cu cafea

de Adele in Dulciuri, 29 Aug 2014 | 4827 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Csaba Dalla Zorza... :D In reteta originala se pune si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida.
  • 150 gr zahar pudra.
  • 6 gr gelatina.
  • 100 ml cafea espresso.
  • 1 esenta de vanilie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea:

Pentru inceput punem gelatina la inmuiat in apa rece.

Dupa care punem frisca ,cu zaharul ,esenta de vanilie si cafeaua intr-o oala,o punem la foc potrivit si asteptam sa fiarba,cand incepe sa fiarba dam de pe foc si punem gelatina pe care am stors-o bine de apa,punem vasul din nou pe foc si amestecam in continu pana se topeste bine.(2 minute)

Punem in forme si lasam la rece 5-6 ore in frigider.Se poate servi cu topping de ciocolata,biscuiti amaretti sau caramel.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu capsuni