Panna cotta

de ela in Dulciuri, 26 Ian 2010 | 5629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana pt frisca
  • 200ml lapte
  • 100gr zahar
  • 1baton vanilie
  • 1esenta vanilie
  • 3 foi gelatina
  • cateva linguri dulceata de capsuni
  • 50ml lichior de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pune pe foc smantana,laptele,zaharul,batonul de vanilie taiat marunt si fierbi 10min.Inmoi gelatina in apa rece cateva minute apoi o strcori si o pui in crema de vnilie fierbinte si amesteci usor pana se dizolva complet gelatina.Lasi compozitia sa se raceasca,apoi o torni in boluri umezite cu apa rece.Lasi la frigider cateva ore ca sa se intareasca compozitia.Inmoi bolurile in apa fierbinte ca sa se desprinda compozitia si rastorni pe o farfurioara.Ornezi cu dulceata amestecata cu lichior sau cu sirop de ciocolata amestecat cu lichior

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de struguri albi