Pangasius pe pat de legume

de Julie in Pangasius, 24 Iun 2010 | 11129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file pangasius
  • un dovlecel mai mic
  • un morcov
  • o telina mica
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri suc de rosii
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 50 ml vin alb (sau apa)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pe pat de legume:

Pregatim mai intai patul pestelui :) Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri.

Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii si potrivim gustul cu sare si piper.

Fileul de peste il spalam si il scurgem bine de apa. Il condimentam cu sare si piper apoi il taiem in bucati mai mici.

Rasturnam amestecul de legume intr-o tava ,repartizam bucatile de peste deasupra. Adaugam vinul si introducem tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Servim preparatul in stare calda ,cu patrunjel verde deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

25.06.2010, 15:34

Arti multumesc!

Laly 1

26.06.2010, 22:27

Iti dai seama ca daca este peste nu pot lipsi

Julie 1

27.06.2010, 09:16

Laly, esti binevenita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi ”rozmarinati”