Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 21 Iun 2015 | 6734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • esenta vanilie
  • 300 g visine fara samburi
  • 200 g fulgi de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste .Adaugam galbenusurile si apoi faina amestecand usor.Dupa ce am incorporat toata faina adaugam esenta si fulgii de ciocolata. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt, asezam visinele deasupra compozitiei si mai presaram cativa fulgi de ciocolata.

Introducem tava in cuptorul incins pana se rumeneste usor.Facem testul cu scobitoarea.Lasam prajitura sa se raceasca apoi presaram pe deasupra zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si visine