Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L

de Oana in Slow Cooker, 26 Mai 2015 | 6649 vizualizari

 

A iesit delicios si tare pufos!

 

INGREDIENTE

    • oua- 4 buc
    • zahar pudra- 4 linguri
    • faina- 4 linguri
    • praf de copt- 1 lingurita
    • zeama de lamaie- 1 lingurita
    • un praf de sare
    • coaja rasa de la o lamaie
    • extract de vanilie- o lingurita
    • capsuni- 200 gr
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L:

  • Mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc

  • Adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie

  • Adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor

  • Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare

  • Puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena

  • Puneti vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 6 l hartie de copt si turnati compozitia

  • Adaugati deasupra capsunile taiate

  • Setati pe modul de gatire Low si setati timpul la 3 ore

  • Cand prajitura este coapta lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

din cand in cand este bine sa stergeti capacul pe interior de aburii care se vor forma

2

rotiti de cateva ori vasul de copt pentru a obtine o prajitura coapta uniform

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot