Palmieri cu cacao si cocos - de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 8 Apr 2015 | 4656 vizualizari

 

Am dorit un dulce rapid de post cu gust de ciocolata.
In rezerva ,,federala'' se regasea si un pachet cu alaut frantuzesc de placinta. Asa ca am trecut la treaba.Umplutura de cacao amestecata cu cocos a corespuns asteptarilor mele.

 

INGREDIENTE

1 foaie aluat frantuzesc de placinta

  • 2 linguri zahar brun
  • 2 linguri scortisoasoara macinata

Umplutura:

  • 100 gr cacao
  • 100 gr fulgi cocos
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 linguri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu cacao si cocos - de post:

  1. Am  dezghetat faia de placinta la  temperatura camerei .
  2. Am preparat umplutura amestecand ingredientele date .
  3. Am presarat blatul de lucru cu zahar brun si scortisoara si peste am asezat foaia de placinta .
  4. Am distribuit in mod egal umplutura pe suprafata aluatului .
  5. Am rulat capetele foii dinspre margini catre mijloc .
  6. Am dat aluatul la congelator 10 minute sa se intareasca si am taiat felii de grosimea unui deget .
  7. ,, Palmierii '' obtinuti i-am asezat  in tava tapetata cu hartie de copt si-i-am dat la cuptor 30 minute .Dupa 15 minute i-am intors si pe partea ceialalata .

TIPS-URI

1

Amestecul de umplutura a fost usor crocant (delicios) datorita fulgilor de cocos

2

Daca doriti palmierii sa fie mai dulci , ii puteti pudra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu cacao si cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi de post