Paleuri cu stafide

de Georgia in Prajituri, 7 Apr 2010 | 7926 vizualizari

 

Sunt foarte usor de facut si foarte bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 g.zahar
  • 300 g.faina
  • 3 oua
  • 300 g.margarina (eu folosesc Unirea)
  • 1 mana de stafide
  • 2 pliculete zahar vanilat .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paleuri cu stafide:

Se mixeaza bine margarina cu zaharul, se adauga cate un ou intreg, se mixeaza in continuare pana devine o compozitie cremoasa, se adauga stafidele spalate in prealabil (eu nu le-am pus inmuiate) si faina. Se amesteca cu lingura compozitia.
Se unge o tava, se aseaza la distanta, cu lingurita, paleurile sau cu spritzul (eu neavand folosesc lingurita). Se coc la foc potrivit, cuptorul incins in prealabil, pana se coloreaza pe margini. Timpul depinde de fiecare cuptor. Se latesc la copt, trebuiesc puse in tava la o oarecare distanta.
Imediat paleurile sunt mai crocante, puse intr-o cutie de tabla sau plastic cu capac, in doua zile se fragezesc.
Incercati-le, nu o sa va para rau!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paleuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

15.05.2011, 14:12

La multi ani...

Ina 1

15.05.2011, 17:20

Multi ani frumosi si sanatosi!

Julie 1

15.05.2011, 21:42

La multi ani!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac, curmale si ciocolata