Paine regala cu lapte si seminte de in

de Lily_Musat in Piine, 9 Mar 2011 | 6997 vizualizari

 

Va prezint painea mea impletita, cu lapte si seminte de in, facuta in forma de silicon.
Poti sa faci in ea chec, paine, cozonac, drob... Nu trebuie unsa, nu se lipeste, rumeneste uniform si timpul de coacere se scurteaza chiar cu 10 -12 minute. Este nemaipomenita! Rezultatele se vad de la sine cred...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluatul de paine:
  • 450 g faina Pambac,
  • 250 ml lapte caldut,
  • 1 cub de drojdie 25 grame,
  • 2 lingurite zahar,
  • 2 lingurite de ulei,
  • 2 lingurite sare,
  • 2 ligurite de seminte de in.
  • Pentru uns painea:
  • 1 galbenus de ou,
  • 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou,
  •  seminte de in. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine regala cu lapte si seminte de in:

Am facut coca pentru paine la masina de paine. Programul 8 Dough care dureaza 1:30h.

Dupa ce a crescut coca pana sus la cuva, am scos-o din cuva, am intins-o pe blatul de lucru si am impartit-o in 3. Fiecare parte am intins-o cu vergeaua, am rulat-o si am impletit in 3.

Am pus painica in forma de silicon, am uns-o cu ou amestecat cu lapte si am presarat seminte de in.

Am preincalzit cuptorul la 175 grade si am bagat painica pentru 25-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine regala cu lapte si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine frantuzeasca