Paine neagra cu masline si cascaval

de AnyCostescu in Piine, 31 Aug 2012 | 3659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina neagra
  • 500 g faina alba
  • 250 g fulgi de ovaz
  • 250 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 3 linguri sare
  • 50 g drojdie
  • apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu masline si cascaval:

Mai intai se pune drojdia la dospit cu apa calda, sare si o lingura de faina si se lasa pana se umfla. Intre timp maslinele se taie felii, cascavalul se rade si faina se cerne intru-un lighean. Peste faina se pune drojdia si se amesteca cu furculita, se pun ouale, cascavalul, ovazul, maslinele si se amesteca. Se completeaza cu apa. Se framanta pana se obtine un aluat elastic si nelipicios. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi se face in ce forme doriti si se pune la copt la foc mediu, aproximativ 40 minute.

Se serveste cu placere

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza