Paine inimioara

de nadina73 in Piine, 11 Apr 2010 | 4386 vizualizari

 

foarte pufoasa

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 360 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie 20g
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar brun
  • 80 g unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine inimioara:

Se ameteca drojdia cu apa calduta si zaharul pana se dizolva bine apoi se pune in masina de paine peste faina si untul topit,se lasa la framanatat si dospit apoi se pune in tava si se se mai lasa sa creasca15-20 minute. Se unge cu putin ulei sau miere de albine si se pune la cuptor pentru 35 minute la 160 grade

Foarte foarte pufoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

12.04.2010, 13:32

da medioto asa e forma tavi de inima ,multumesc mult

mariac 1

13.04.2010, 10:21

ce frumoasa e char ca e o inima frumoasa

nadina73 1

14.04.2010, 22:33

da buni asa e tava in forma de inima,e pt voi toti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu rosii si busuioc