Paine Dukan cu tarate de ovaz

de LC in Piine, 29 Apr 2013 | 22952 vizualizari

 

Sursa de inspiratie: http://www.lauraadamache.ro/2012/07/paine-dukan-cu-tarate-de-ovaz.html

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri tarate de ovaz
  • 6 linguri tarate de grau
  • 2 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • o cutie crema de branza 0.1% grasime Delaco
  • un plic praf de copt
  • un varf bicarbonat
  • sare, oregano, busuioc
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Dukan cu tarate de ovaz:

Mixam galbenusurile cu albusurile pana se deschide la culoare si isi tripleaza volumul.

2-3 linguri din amestecul obtinut le vom pune intr-un bol deoparte.

Incorporam peste compozitia de oua taratele de ovaz si de grau si amestecam cu grija.

Amestecam crema de branza cu cele 3 linguri de oua .

Compozitia obtinuta o vom turna peste tarate.

La final adaugam praful de copt si bicarbonatul pe care le-am cernut.

Udam foaia de copt si o stoarcem bine si o asezam in tava de chec. Turnam compozitia si nivelam. Adaugam putin susan si introducem tava la cuptor pentru 30-35 minute. ( testam cu scobitoarea cel mai sigur).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

O scoatem din forma cat este calda si indepartam hartia de copt. O asezam pe un gratar, cu partea inferioara in sus si o lasam sa se raceasca.

2

Dupa ce s-a racit complet, o putem taia.

3

Poate fi pastrata pana la 4 zile in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Dukan cu tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine africana