Paine cu branza si leurda

de Lau in Piine, 14 Iun 2015 | 3544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 3 plicuri green sugar
  • 1 /2 lingurita sare
  • 50 ml ulei
  • 250 ml zer
  • 200 g branza de vaci
  • 1 legatura leurda
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si leurda:

Intr-un bol punem faina,sarea,zaharul si amestecam bine,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin zar caldut,uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat zer pana obtinem un aluat omogen si elastic.

Intindem aluatul pe masa infainata,ungem cu putin ulei si  adaugam 100 g branza de vaci,leurda tocata,o impaturim si o lasam la dospit 15 min,

Dupa cele 15 min intindem aluatul pe masa infainata,adaugam branza,leurda si taiem patratele,

Asezam patratelele unul peste celalalt formand un turnulet,dupa care aseazam in tava unsa cu ulei,

Ungem cu oul batut cu putin lapte si deasupra adaugam mac,dam tava la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]