Pain perdu

de Julie in Dulciuri, 17 Iun 2010 | 9029 vizualizari

COMENTARII (12)

Sylvia 1

17.06.2010, 11:10

Julie excelenta reteta ta, nota maxima. Aici in Franta sunt retete speciale si pentru painea din care se face aceasta "pain perdu" cu arome puternice in ea de la ghimbir la scortisoara si cuisoare .

Julie 1

17.06.2010, 11:16

Multumesc mult Sylvia Imi plac mult retetele frantuzesti , mai ales cele prezentate de Laura Calder!

Roxana 1

17.06.2010, 11:17

hmmmmmmie imi place sarata mai fac dar rareori ca iese prea uleioasa.asta cu inghe tare buna tre sa fie

Julie 1

17.06.2010, 11:22

Roxana : Pentru a nu iesi uleioase, friganelele le putem praji in foarte putin unt intr-o tigaie neaderenta si le lasam apoi sa se scurga bine pe servete de hartie.

Rocsi 1

17.06.2010, 11:25

mama cat de bine iesi

silvi0ara 1

17.06.2010, 11:25

Minunat,si mie imi plac mult retetele ei.

Sylvia 1

17.06.2010, 11:29

Tare mult imi place desertul asta , super ca ai pus reteta. Eu nu prea il fac ca la mofturosii mei nu le place asa ca imi fac mai rar numai mie, e minunat

ionix 1

17.06.2010, 11:47

aaaaaaaaaaaaaaaaahhhh... o sa fac si yo

Dana Cristea - pusikmea 1

17.06.2010, 17:55

julie, Laura Calder e tipa de pe euforia??? daca e ea, imi place tare mult cum gateste, face retete f simple dar cu un efect deosebit

nadina73 1

17.06.2010, 18:17

ce combinatie perfecta 5 furcu

Julie 1

17.06.2010, 18:35

Da, Laura Calder este cea care prezinta "Sa gatim frantuzeste". Si da! are niste retete grozave!
Multumesc mult de furculite!

mena29 1

18.06.2010, 00:19

5 furculite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat