Pachetele cu bacon si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 16401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj frantuzesc
  • 1 borcan ciuperci
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lg lapte
  • 2 lg ulei masline    
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu bacon si ciuperci:

Intr-o tigaie punem 2 lg ulei masline si calim ceapa taiata marunt (eu am tocat ceapa cu robotul, la fel si ciupercile si baconul) apoi punem ciupercile si baconul, piper si sare; lasam sa se raceasca putin.

Aluatul il taiem in patratele si pe fiecare bucatica asezam din aceste amestec apoi formam pachetele pe care le inchidem cu ajutorul unei furculite ; asezam pachetelele in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie ptr copt, le ungem cu galbenus amestecam cu lapte si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Foarte bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]